Praktische informatie kindercoaching

Op de pagina kindercoach, opbouw van een traject kun je lezen over het kennismakingsgesprek, de intake en hoe een traject er globaal uit ziet. Op deze pagina kun je praktische informatie vinden over o.a. de kosten van een kindercoachingstraject, voor wie de coaching is en de locatie.

 

Kosten kindercoaching

Hieronder zie je een overzicht van de kosten:

 

 

Kennismakingsgesprekgratis30 minuten
Intakegesprek€60,-*60 minuten
Coachsessie met je kind€60,-*60 minuten
Tussentijds gesprek/ evaluatiegesprek€60,-*60 minuten

 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% btw en materiaalkosten.

Tussentijdse korte contactmomenten per telefoon of mail worden niet extra in rekening gebracht.

 

Wanneer je een afspraak 24 uur van tevoren afzegt, breng ik de gereserveerde tijd niet in rekening.

Het tijdig verzetten van een afspraak is uiteraard mogelijk; dit kan telefonisch of per mail.

 

Voor wie is kindercoaching?

Elk kind tussen de 5 en 14 jaar dat tijdelijk iemand nodig heeft die met hem of haar meeloopt, is welkom bij De Kleine Krijger. Is je kind iets jonger of ouder en heeft het begeleiding nodig, neem dan gerust contact met me op over de mogelijkheden.

 

Wanneer vinden de coachingssessies plaats?

We overleggen samen wanneer de coaching plaats zal vinden. Dit kan na schooltijd zijn, maar ook onder schooltijd is een optie. Sommige ouders kiezen ervoor om de sessies onder schooltijd te laten vallen. Aangezien het om kortdurende trajecten gaat, is dat in overleg met school vaak wel mogelijk. Zeker als de problemen ook (of voornamelijk) voorkomen op school.

 

Op welke dag de coaching plaats zal vinden, overleggen we samen. Ik ben op dit moment vrij flexibel.

 

Waar vinden de coachingssessies plaats?

Vanaf januari 2017 heb ik een eigen praktijkruimte in Loppersum. De kindercoachsessies kunnen vanaf dan daar plaats vinden. Deze ruimte heb ik speciaal ingericht voor de kindercoaching en tevens heb ik daar alle materialen binnen handbereik.

 

Het blijft vooralsnog wel mogelijk om de sessies in Groningen plaats te laten vinden. In overleg kan ik gebruik maken van een ruimte op school of de yogazaal waar ik kinderyogalessen geef. Zowel de school als de yogazaal bevinden zich in het zuiden van de stad Groningen.

 

In overleg kunnen de sessies met je kind ook op de eigen school en onder schooltijd plaatsvinden. In dat geval is wel toestemming van school nodig. Ook is het dan belangrijk dat er een ruimte is waar ik rustig en ongestoord met je kind kan werken.

 

Vergoedingen kindercoaching

De kosten voor kindercoaching worden meestal niet vergoed door zorgverzekeraars. Een enkele zorgverzekeraar vergoedt kindercoaching nog gedeeltelijk vanuit het aanvullende pakket, dus je kunt het voor de zekerheid even navragen bij je eigen zorgverzekeraar. 

 

Heb je nog vragen over bovenstaande praktische informatie of wil je je kind aanmelden? Ga dan naar de contactpagina.